Gå till innehåll

Status för tvåårsåtgärder

Under ett antal veckor har hantverkare med olika specialiteter besökt våra lägenheter för att åtgärda de bristpunkter som konstaterats i samband med tvåårskontrollen enligt tidigare utskickade protokollutdrag.

Småas bild är att restpunkterna avseende lägenheterna nu ska vara åtgärdade och det är därför viktigt att vi nu får en bild över eventuella åtgärder som ännu inte har slutförts.

Vi vill därför igen be er att rapportera om er lägenhet är helt åtgärdad eller vilka punkter enligt numreringen i protokollutdraget som fortfarande kvarstår senast den 28/1. Vi saknar information från C01, C11, C12, C21, C23, C32, C33, C41, D01, D11, D12, D13, D21, D31, D32 och D41. Vi har notering om punkter som inte åtgärdats i C22, C31 och vill stämma av att så forfarande är fallet. Lägenheterna C13, D22, D23, och D33 är rapporterade som helt åtgärdade.

Av speciellt intresse är huruvida fuktproblemen på fönstrens insida åtgärdats fullständigt i och med korrigeringen som utförts av Småa för de lägenheter som har detta noterat som en brist - passa gärna på att ta en extra titt nu när det är lite kallare ute.

Lämna antingen en notering i styrelsens brevlåda i 32an eller 34an, alternativt sänd ett e-mail till teknik@lobelian.se. Tack på förhand!

Ett antal punkter på fastigheterna har även åtgärdats men tyvärr har Småas underleverantör Q-gruppen fortfarande inte utfört några arbeten för att komma tillrätta med problemen runt bristfälliga plåtarbeten och bristfällig fogning på våra tak - Småa har nu meddelat att detta behöver anstå till varmare väderlek av praktiska skäl. Återställningen av skadan efter vatteninträngningen i 34ans trapphus kommer därför att anstå till dess att takarbetena utförts.