Gå till innehåll

Nyheter

Påminnelse: OVK-kontroll 28-29/10!

Vi påminner om att obligatorisk ventilationskontroll (OVK) kommer att genomföras den 28-29/10 vilket också separat aviserats i postfacken. För Anemonvägen 32 utförs kontrollen den 28/10 mellan 08.00 - 15.30. För Anemonvägen 34 utförs kontrollen den 29/10 mellan 08.00 - 15.30. Det är mycket viktigt att samtliga lägenheter är åtkomliga i respektive fastighet när kontrollen genomförs ...fortsätt läsa "Påminnelse: OVK-kontroll 28-29/10!"

Posted in Information | Leave a comment

Information från IB Fog

Stockholm 211002 BRF Lobelian Omfogning Då vi har påbörjat arbetet med omfogningen av fasaden på Anemonvägen 34, vill vi passa på att informera om hur detta arbete kommer att fortgå. Då omfogningen kräver att vi tar hänsyn till väderleken vilket innebär att vi ej kan foga när det regnar och ej ta bort den befintliga ...fortsätt läsa "Information från IB Fog"

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Information från IB Fog

Fogningsarbeten påbörjade

Som vissa av er säkerligen redan noterat så har Småas underleverantör IB fog nu påbörjat sina arbeten. Man kommer att göra om samtliga fogar mellan betongelementen i fasaden på bägge fastigheterna samt göra vissa plåtarbeten vid fönsterblecken, ett arbete som kommer att pågå under ett antal veckor - fogning kan inte ske vid nederbörd, så ...fortsätt läsa "Fogningsarbeten påbörjade"

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Fogningsarbeten påbörjade

Nyhetsbrev 018

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev 018

Förvarning om OVK!

Obligatorisk ventilationskontroll (OVK) kommer att utföras den 28 - 29 oktober av Haninge Sotning & Ventilation. Mer information kommer under oktober men då det är viktigt att alla lägenheter är tillgängliga under dessa två dagar ber vi er att redan nu notera tidpunkten. Som vanligt står det fritt att antingen vara hemma under kontrollen eller ...fortsätt läsa "Förvarning om OVK!"

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Förvarning om OVK!

Nyhetsbrev 17

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev 17

Årsstämma 2021-06-02 kl 19.00

Välkommen till årets föreningsstämma som även i år främst sker på distans givet läget runt Covid-19. Se separat information i postfacken och på anslagstavlorna för närmare information. Väl mött!

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Årsstämma 2021-06-02 kl 19.00

Fuktundersökning flyttad till tisdag

P.g.a. utsikter till regn vilket kommer att påverka möjligheterna att genomföra fuktutredningen är denna omplanerad till tisdagen, den 13/4.

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Fuktundersökning flyttad till tisdag

Fuktundersökning tisdag(*)!

På tisdag den 13/4 har Småa anordnat en fuktundersökning av fuktskadorna i entrén i nr 32 som förberedelse för åtgärd. Som ett led i denna undersökning kommer eventuellt fuktprovokation genom spolning med högtryck i fogarna mellan betongelementen på framsidan att ske, så var uppmärksam på anvisningar som ges vid passage i porten under måndagen. I ...fortsätt läsa "Fuktundersökning tisdag(*)!"

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Fuktundersökning tisdag(*)!

Nyhetsbrev 16

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev 16