Gå till innehåll

Nyheter

Nyhetsbrev 12

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev 12

Uthyrd parkering – och fällstol i entré

Den tidigare lediga uteplatsen nummer 5 är nu uthyrd och inte längre tillgänglig för tillfällig gästparkering. Vi vill också dra er uppmärksamhet till att våra entréer nu har fått var sin nedfällbar sittplats på insidan.

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Uthyrd parkering – och fällstol i entré

Trädgårdsträff med grill

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Trädgårdsträff med grill

Kallelse till årsstämma

Vi hälsar välkomna till årets stämma i Sigfridsborgsskolan tisdagen den 21:a maj 2019 klockan 18.30! Kallelse och övriga dokument återfinns nedan.

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Kallelse till årsstämma

Nyhetsbrev 11

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev 11

Flytt av snö från parkering

Det har blivit väldigt mycket vinter på sistone! Är man bara försiktig med det hala underlaget så är det både vackert och roligt - men det finns ju en del praktiska konsekvenser. En av dessa är att vi som ni märkt fått rätt stora högar av snö utmed respektive huskropp från snöröjningen av parkeringen! Vi ...fortsätt läsa "Flytt av snö från parkering"

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Flytt av snö från parkering

Status för pågående arbeten

Arbetet på 34an är nu nästan slutfört - vad som återstår är små målningsarbeten vid entrén och uppsättning av ny ekpanel i entrétaket vilket gör att vi kan få igång belysningen igen - detta arbete kommer troligen att utföras under nästa vecka, det har varit problem med leverans av panelen. Vissa arbeten har även utförts ...fortsätt läsa "Status för pågående arbeten"

Posted in Styrelsen informerar | Kommentarer inaktiverade för Status för pågående arbeten

Nyhetsbrev nr 10

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev nr 10

Arbete med fuktproblem i 34an påbörjas vecka 44

Småa har nu anlitat Heving & Hägglund för att påbörja arbetena för att komma till rätta med fuktskador och andra byggnadsrelaterade anmärkningar konstaterade i samband med tvåårskontrollen. Man inleder med en första etapp i 34an under tre veckor, 29/10 - 16/11. Vi inväntar mer information från Småa rörande planerna för nästföljande etapp och när den ...fortsätt läsa "Arbete med fuktproblem i 34an påbörjas vecka 44"

Posted in Styrelsen informerar | Kommentarer inaktiverade för Arbete med fuktproblem i 34an påbörjas vecka 44

Dörrar till barnvagnsrum och källarförråd kan nu ställas upp

Vi är många som har tyckt att det har varit lite krångligt med dörrstängarna till barnvagnsrum och källarförråd när man har har händerna fulla. NKG har nu monterat en ny "arm" till stängarna vilket gör att det går att ställa upp dörrarna i öppet läge. Dra bara igen dörren lite från uppställt läge så släpper ...fortsätt läsa "Dörrar till barnvagnsrum och källarförråd kan nu ställas upp"

Posted in Styrelsen informerar | Kommentarer inaktiverade för Dörrar till barnvagnsrum och källarförråd kan nu ställas upp