Gå till innehåll

Nyheter

Ändrat pris för laddning av elbil

Vi justerar från den första mars priset för laddning till 2.50 SEK/kWh.

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Ändrat pris för laddning av elbil

Kom med i vår styrelse!

Snart ser vi våren spira - och om inte alltför lång tid är det dags för vår årsstämma där vi det är dags att se vår nästa styrelse slå rot, sätta skott och slå ut i blom! Är du intresserad att komma med, antingen som medlem eller suppleant? Har du frågor och funderingar om styrelsearbete? ...fortsätt läsa "Kom med i vår styrelse!"

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Kom med i vår styrelse!

Test av LED-armatur

Vår trapphusbelysning är försedd med lysrör vilka på sikt kommer att fasas ut av miljöskäl. Vi har också genom åren kunnat konstatera att rören har behövts bytas rätt ofta. På grund av detta kommer vi under året att byta till helt nya armaturer där ljuskällan utgörs av den mer energieffektiva LED-tekniken. För att utvärdera ljusstyrka ...fortsätt läsa "Test av LED-armatur"

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Test av LED-armatur

Elpris för laddningsplatserna ändrat

Styrelsen har fastslagit elpriset för perioden januari - mars 2023 till 3 SEK/kWh. Anledningen till ändringen är de ökande elpriserna och att vårt förmånliga elavtal med fast pris löpte ut under 2022. Vi avser att justera kostnaden för laddning kvartalsvis framöver och publicerar då nya priser här på hemsidan. Mer information om laddplatserna hittas här: ...fortsätt läsa "Elpris för laddningsplatserna ändrat"

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Elpris för laddningsplatserna ändrat

Ny portal för SBC

Vår ekonomiska förvaltare SBC har valt att ersätta den gamla portalen på nätet med en ny: https://hemma.sbc.se. Samtidigt stänger man ner appen "Vår BRF" och hänvisar endast till portalen. Via portalen fås som tidigare information om den senaste aviseringen och här är det också möjligt att ändra metoden för avisering (e-faktura, autogiro etc). Som de ...fortsätt läsa "Ny portal för SBC"

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Ny portal för SBC

Nyhetsbrev 22

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev 22

Halloween

Alla barn och "ungdomar" som bor i vår förening, Lobelian, är välkomna till entreén i 34:an idag 31/10 mellan kl 18-18:45 för bus och godis 🎃👻

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Halloween

Ny teknisk förvaltare från 1/11

Vi har nu slutit avtal om teknisk förvaltning med BK Fastighetsservice från den 1:a november. Liksom tidigare kommer våra fastigheter att ronderas varannan vecka. Kontaktinformation till BK kommer att återfinnas på hemsidan, på porttavlan i entrén samt distribueras i postfacken under nästa vecka.

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Ny teknisk förvaltare från 1/11

Tack 🎃🍁

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Tack 🎃🍁

Vår tekniska förvaltare i konkurs

Tyvärr har NKG, vår tekniska förvaltare sedan föreningen bildades 2015, gått i konkurs 2022-09-05. Detta innebär att rutinmässigt underhåll (som byte av ljuskällor) inte längre kommer att utföras samt att journumret inte längre är aktivt. Våra hissar har ett separat serviceavtal direkt med OTIS vilket inte påverkas av detta. Styrelsen agerar nu för att skyndsamt ...fortsätt läsa "Vår tekniska förvaltare i konkurs"

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Vår tekniska förvaltare i konkurs