Gå till innehåll

Nyheter

Nyhetsbrev 17

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev 17

Årsstämma 2021-06-02 kl 19.00

Välkommen till årets föreningsstämma som även i år främst sker på distans givet läget runt Covid-19. Se separat information i postfacken och på anslagstavlorna för närmare information. Väl mött!

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Årsstämma 2021-06-02 kl 19.00

Fuktundersökning flyttad till tisdag

P.g.a. utsikter till regn vilket kommer att påverka möjligheterna att genomföra fuktutredningen är denna omplanerad till tisdagen, den 13/4.

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Fuktundersökning flyttad till tisdag

Fuktundersökning tisdag(*)!

På tisdag den 13/4 har Småa anordnat en fuktundersökning av fuktskadorna i entrén i nr 32 som förberedelse för åtgärd. Som ett led i denna undersökning kommer eventuellt fuktprovokation genom spolning med högtryck i fogarna mellan betongelementen på framsidan att ske, så var uppmärksam på anvisningar som ges vid passage i porten under måndagen. I ...fortsätt läsa "Fuktundersökning tisdag(*)!"

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Fuktundersökning tisdag(*)!

Nyhetsbrev 16

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev 16

Fuktskada entrétak

Det framgår som ni säkert sett med tydlighet att problemen med våra undertak vid porten fortsätter och vi har både skeva paneler och bruna rinningar på fasaden. Detta är brister som påtalades redan inför tvåårskontrollen och det är Småas ansvar att lösa problemet - det har förekommit ett flertal åtgärder genom åren vilka bevisligen inte ...fortsätt läsa "Fuktskada entrétak"

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Fuktskada entrétak

Fuktundersökning 34an den 10/9!

Småa har anlitat firman Dry-It för att undersöka anledningen till läckaget i entréns undertak i 34an vilket igen orsakat att panelen slagit sig. I samband med denna undersökning behöver Småa och Dry-It få tillträde till de lägenheter ovanför markplan vilka vetter mot porten mellan 08.00 - 16.00, bland annat för att undersöka fogen runt fönstren. ...fortsätt läsa "Fuktundersökning 34an den 10/9!"

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Fuktundersökning 34an den 10/9!

Avyttring av trädgårdsavfall

Det växer så det knakar i det sköna vädret! Vi vill bara påminna om att trädgårdsavfall ska avyttras via kretsloppscentralen i Älta (vid större mängder) eller slängas som hushållsavfall. Grönområdet utanför vår förening får absolut inte användas för dumpning av trädgårdsavfall - det räknas som otillåten tippning i naturen! Läs mer om trädgårdsavfall på Nacka ...fortsätt läsa "Avyttring av trädgårdsavfall"

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Avyttring av trädgårdsavfall

Hissen i 34an reparerad

Hissen fungerar igen!

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Hissen i 34an reparerad

Brytskydd monteras i portarna i morgon!

To view the contents of this post, you must be authenticated and have the required access level.

Posted in Styrelsen informerar | Kommentarer inaktiverade för Brytskydd monteras i portarna i morgon!