Gå till innehåll

Nyheter

Problem med värmeanläggningen i 34an är felanmält

Vi har kontaktat jouren hos vår fastighetsförvaltare för att få en lösning på den låga varmvattentemperaturen så snart som möjligt - förhoppningsvis redan under helgen.

Posted in Information | Leave a comment

Föreningsstämma 28 maj kl 19:00

Nu finns all dokumentation inkl Årsredovisningen 2023 på hemsidan under flik Föreningen/Föreningsstämma. Observera att dagordningen har korrigerats så att den stämmer överens med de nya stadgarna. Vi ser gärna ett stort deltagande på mötet. Välkomna!

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Föreningsstämma 28 maj kl 19:00

Lite information om brandskydd

Håll utkik i din brevlåda efter foldern "Skydda dig mot brand hemma" med råd om hur du ska agera om olyckan är framme och hur du minskar risken för brand. Titta gärna igenom informationen gemensamt i familjen! Kom ihåg att brandvarnaren kan rädda liv - testa den regelbundet! Om du har svårt att nå testknappen, ...fortsätt läsa "Lite information om brandskydd"

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Lite information om brandskydd

Årets odlingstävling!

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Årets odlingstävling!

Föreningen har bytt låsfirma för nyckelsystemet

Behöver du en extra nyckel till din lägenhet besöker du från och med i dag Tyresö Låsservice i Trollbäcken. För mer information om hur du går tillväga, se Nycklar, brickor & port.

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Föreningen har bytt låsfirma för nyckelsystemet

Påminnelse: Kontroll av tätningslist på måndag!

Vi vill påminna om kontrollen av ytterdörrarnas tätningslister vilken görs på måndag 22/4 enligt tidigare utskickad information. Om du inte är hemma, vänligen sätt dörrlåset i serviceläge!

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Påminnelse: Kontroll av tätningslist på måndag!

Nyhetsbrev 26

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev 26

Nytt datum: Kontroll av tätningslist ytterdörrar måndag 22 april 08:00 – 16:00

Vi har behövt flytta fram arbetet till detta datum då det varit oväntat lång leveranstid på materialet. Tätningslisten i våra ytterdörrar är en viktig del av vårt brandskydd. Vi låter därför vår förvaltare BK kontrollera och vid behov komplettera/byta denna då vi konstaterat att den börjat släppa, framförallt i underkant, i ett flertal lägenheter. Frida ...fortsätt läsa "Nytt datum: Kontroll av tätningslist ytterdörrar måndag 22 april 08:00 – 16:00"

Posted in Styrelsen informerar | Kommentarer inaktiverade för Nytt datum: Kontroll av tätningslist ytterdörrar måndag 22 april 08:00 – 16:00

Glasruta vid våra sopnedkast

Vi försöker hålla en positiv ton med ett minimum av pekpinnar i vår kommunikation - men ibland är det svårt och detta är ett sådant tillfälle. Vem i hela fridens namn har ställt en glasruta lutad mot vårt nedkast för restavfall i stället för att lämna den till återvinningscentralen som befinner sig inom promenadavstånd även ...fortsätt läsa "Glasruta vid våra sopnedkast"

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Glasruta vid våra sopnedkast

Nyhetsbrev 25

Posted in Information | Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev 25